Contact

Details

Fri. 17. Feb

Voetzoekers Reünie

Club Stalker

01 Minoz, Steven Le Fevre,

Voetzoeker Reünie & BL’s Birthday Bash!

6 jaar geleden alweer was de laatste voetzoekers editie. Wat waren dat mooie tijden, van de illegale afters onder de brug, de feesten in de LP in Den Haag, tot aan de Stalker edities en natuurlijk de Voetzoekers buitenrave. Geen gezeur, lastige verplichtingen of verantwoordelijkheden, nope het was ieder weekend feest, konden we de tijd soms maar terugdraaien.

https://www.youtube.com/watch?v=aoV_Dg-B39M

https://www.youtube.com/watch?v=hYOMenmyUYQ

Jullie zijn vast een tijd niet in Stalker geweest, daar zijn we allemaal veeeels te oud en serieus voor….
Of is het misschien toch wel leuk om weer is een nachtje als wilde rave-dieren in de rondte te springen in onze club en oudste van Nederland?

Fuck it, gewoon omdat het kan, onder het mom van een reünie, niet te moeilijk, met zijn allen nog een nachtje echte Haarlemse EMO klappers consumeren, klinkt wat ons betreft zo slecht nog niet!!

Uiteraard zal opperhoofd en EMO koning Minoz (Voetzoekers, GZG) zijn oude en nieuwe klappers opleggen.

Zie hier de laatste plaat van Minoz en Miss Melera @ Familiar Forrest.
https://www.youtube.com/watch?v=9pj_5xK4btQ&feature=youtu.be

Hij zal worden vergezeld door Steven Le Fevre (Familiar Forrest, Miniroom) die er niet voor schuwt stuwende elektronische platen te draaien.

Het lijkt ons ontzettend leuk en gezellig om samen met jullie nog een keertje een ouderwets feestje te vieren in de club waar we vroeger zulke te gekke tijden hebben beleefd. We hebben ervoor gekozen het feest te vieren in de bovenzaal van Stalker: gezellig en intiem!

Vrijdag is ook een bewuste keuze, wij oudjes hebben tegenwoordig een dagje langer nodig om te herstellen, want maandag staat de realiteit weer keihard op de deur te bonken.

Doe is gek, zet je serieuze bril even af, ga 6 jaar terug in de tijd en vergezel ons in de Kromme Elleboogsteeg te Haarlem.

We starten om 22:00 uur.
Van 22:00 – 00:00 is het gratis entree als je voor de Voetzoekers Reünie

https://www.youtube.com/watch?v=0bmr8DaY6h8