Contact

Details

Sat. 02. Feb

Cayenne, de grote eindklapper

stalker

01 B3rror, Tøny, Leks, Leon, MC Gunnings

Cayenne: de grote eindklapper.

Al jaren loop ik in deze tent, heb ik verschillende succesvolle feesten georganiseerd, op mijn bek gegaan, eigen stage gehad op Veerplas maar al met al, alle plezier van de wereld gehad. Dit begon met een grote bek over Cayenne en dat ga ik ook zo afsluiten.

Nog één keer te diep in het glaasje kijken, nog één keer jezelf voor lul zetten voor je potentiële chickie voor die nacht, nog één keer te horen krijgen dat je stiller moet zijn in de steeg, nog één keer zo’n gore pittige Cayenne shot, nog één keer je de pleuris schrikken van confetti en nog één keer het laatste uur los gaan op kut muziek. Nog één keer Cayenne.

Deze avond zal ik DJ’s uitnodigen die veel voor Cayenne hebben betekend. Er zal Cayenne stylo gedraaid worden wat zal uitlopen tot een Wheel for Tunes. Hiermee wordt er aan het rad gedraaid waar de wijzer op een genre zal vallen wat er de komende minuten gedraaid zal worden. De avond zal afgesloten worden wat nog niet eerder is voorgekomen; een hard ending door Leon en Leks als assistentie. Be prepared.

Het wordt één grote tyfusbende met confetti, attributen en slingers.

DJ’s:
B3rror
– Wheel for Tunes met Tøny, LEKS en MC Gunnings.
– Hard ending w/ LEKS & Léon

Hoe duur?
– Voor 01:00 3,-
– Na 01:00 5,-

Wat is er boven?
– TBA

App je moeder nog maar één keertje dat je niet thuis slaapt vanavond.

0202