Contact

Details

Fri. 01. Mar

De Verlenging & Familiar Music nemen afscheid van de Stalker

stalker

01 Olivier Weiter, Stevie Wonda, Le Fevre, Maerit Hockefjold, Global Nick, Leejohn, Brus

De Verlenging & Familiar Music nemen afscheid van de Stalker

Ai, ai, aai. Met pijn in ons hart gaan we nog één keer alles op alles zetten om een geweldig rave tijdperk in stijl af te sluiten in onze geliefde Haarlemse club. Die club waar bange pubertjes geëvolueerd zijn tot volwassen ravers, waar zenuwachtige knopjesdraaiers omgetoverd zijn tot legendarische platendraaiers.

Melodieuze en elektronische beats. Springende en schreeuwende massa’s met de handen aan de dj booth. Afters onder de brug en uiteraard als een van de hoogtepunten de Verlenging in de Waarderpolder. Als we hier aan terugdenken voelen we de BPM van ons raver hart toch wel flink oplopen.

In Stalker kennen veel dj’s de start van een passievol leven achter de draaitafels. Menig Familiar Music artiest van heden heeft herinneringen aan een stomende en zwetende Stalker in haar beste doen. Stevie Wonda, Global Nick, Maerit Hockefjold, Leejohn, Brus: allen begonnen zij als zenuwachtig dj’tje hun glansrijke carrière in die mooie tent op de Kromme Elleboogsteeg.

Helaas missen we op vrijdag 1 maart een kopstuk uit dit tijdperk, onze Minoz kan er helaas niet bij zijn. Als we de naam Minoz horen, denken we terug aan alle memorabele Voetzoekers feesten. Wat een heerlijke tijd, als een stel jonge honden oneindige feesten en afters geven, met als vaste thuisbasis Stalker.

Komt allen nog een keer smerig aan de dj booth hangen en laat je van je beste kant zien. Trek nog een keer je stoute rave schoenen aan en schreeuw je longen uit je lijf als oude klappers de revue passeren.

Beneden zullen niemand minder dan Stevie Wonda, Le Fevre & OLIVIER WEITER je nog een laatste keer mee op EMO reis nemen in een club die vele ravers verslaafd heeft gemaakt aan elektronische muziek. De bovenzaal zal gehost worden door Familiar Music, en gezamenlijk zullen we ouderwets het dak eraf blazen.

Komt dat zien, wees erbij! Tot vrijdag 1 maart.

De Verlenging & Familiar Music
Club Stalker

51295971_2022145844548477_6762578272732577792_o

Friday 01 March

01 Olivier Weiter, Stevie Wonda, Le Fevre, Maerit Hockefjold, Global Nick, Leejohn, Brus

Price 8,- vvk euro