Contact

Rental

Zaalverhuur

Stalker

Club Stalker is een druk bezochte club in het centrum van Haarlem. Naast de eigen programmering leent  Club Stalker zich uitstekend voor het  organiseren van feesten, borrels en andere evenementen.

Gelegen in het oude centrum van Haarlem, biedt Club Stalker zeer veel mogelijkheden. De Club is zowel geschikt voor zakelijke als voor particuliere evenementen en biedt plek aan 50 tot 450 gasten. Denkt u bijvoorbeeld aan personeelsfeesten, presentaties, verjaardagen, eindexamenfeesten of diners. Alles is mogelijk in zowel de beneden- (160 m2) als de bovenzaal (120 m2).

De zalen zijn uitgerust met goed licht- en geluidsapparatuur. Onlangs is de benedenzaal voorzien van een Function One geluidssysteem, een van de meest geavanceerde systemen  van dit moment. Verder beschikken beide zalen over een moderne barvoorziening.

Wij staan altijd open om met u mee te denken over de invulling van uw evenement. Denkt u bijvoorbeeld aan catering, muziek of een bepaald decor. Er is ontzettend veel mogelijk en niets is ons te gek. Tevens kunnen wij, indien gewenst, een totale productie voor u tot in de puntjes verzorgen.

Door de centrale ligging is Stalker zeer goed te bereiken.  Er is in de omgeving voldoende parkeergelegenheid; op vijf minuten loopafstand kunt u parkeren in de parkeergarages van het Stationsplein, de Raaks of de Appelaar. Ook is Club Stalker goed bereikbaar met het openbaar vervoer; het trein- en busstation bevindt zich op 5 minuten loopafstand.

Club Stalker is elke donderdag, vrijdag en zaterdag geopend van 00.00 tot 05.00. Buiten de reguliere openingstijden is verhuur  vanzelfsprekend mogelijk. In overleg kan echter ook gekeken worden wat de opties binnen de normale openingstijden zijn.

Prijzen en tarieven zijn afhankelijk van een aantal factoren. Er wordt vooraf een offerte op maat gemaakt.
Club Stalker heeft een flexibel en enthousiast team dat open staat voor suggesties met een ruime ervaring in het organiseren van feesten en evenementen. Bel of mail gerust voor informatie of een offerte aanvraag.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Damir Kalkan.

 

TEL: 023-5314652

MOBILE: 06-41498397

MAIL: verhuur@clubstalker.nl

Interior

Verhuur aanvraag

Vul hier uw gegevens in voor een vrijblijvende offerte.

naam:

emailadres

telefoonnummer:

gelegenheid:

aantal gasten:

leeftijd gasten:

datum aanvraag:

catering: ja nee

rookruimte nodig: ja nee

Opmerkingen: