Contact

Details

Fri. 12. Apr

The warehouse party

warehouse1204

01 DJ Zki, Arda B, Sander Hukke

Deze avond starten wij met een ‘Stalkeriaanse’ reünie met huidig, oud, nog ouder en veel ouder personeel van ‘ons Stalkertje’. Voor een ieder die ooit in Stalker gewerkt heeft, gedraaid heeft, ons een warm hart heeft toegedragen of tot de late uurtjes hier stond te dansen is dit een ‘moetje’ om bij te zijn! Om 21:00 openen wij onze deuren voor de reünie. Van stagiaire tot meubilair zullen we maar zeggen.

Daaropvolgend doen wij nog één keer de legendarische ‘Warehouse’ party. De eer is aan onze ouwe trouwe DJ Zki, Club Stalker’s eerste resident DJ (René van het duo Chocolate Puma), Ardy B en Sander Hukke. De mannen waren al aan het mixen toen House nog geboren moest worden, en zij zijn zodoende de overgrootopa’s van de housescene in Haarlem e.o. Samen hebben zij de meest overweldigende classics-collectie die je maar voor kunt stellen.

We gaan hier terug naar de eind 80’s en begin 90’s toen dj’s aan het eind nog hielpen met vegen, toen mensen zich nog uitdosten met smiley’s, fluitjes en fluorescerende truitjes, toen clubs ‘bunkers’ waren met zwetende danseressen, blacklight en ongezonde rook, toen het ‘snoepgoed’ veel zoeter was en de dansende mensen daardoor natuurlijk ‘veeeel meeer’ uit hun bol gingen dan nu!

Line up:
– DJ Zki
– Ardy B
– Sander Hukke

Tickets: Volgen snel!

warehouse1204